2018. máj 19.

"Megint itt vagyok egy klub előtt."

írta: RisleyAddix
"Megint itt vagyok egy klub előtt."

Szerzőtársam, @Lucifer1990 ajánlotta a Billions (Milliárdok nyomában) című kiváló sorozatot. Az egyik főszereplője az államügyészt alakító Paul Giamatti és  feléségét alakító Maggie Siff kedvelik a BDSM-et. Egy ilyen jelenettel indít az első rész!

A nyitó évad 6. részénél tartok jelenleg. Az 5. epizódban Rhoades államügyész felhívja feleségét "Megint egy klub előtt vagyok." "És be akarsz menni?" kérdezi felesége, Wendy. Hogy ezután mi történik azt nem írom le, mert -szinte- senki sem kedveli a spoilereket. http://dmdamedia.hu/billions/1.evad/5.resz

-----

 

Related image

Paul Giamatti a Billiók Nyomában nyitó jelenetében.

Az Egyesült Államokban számos olyan város és térség van, ahol vannak BDSM-fétis klubbokhttps://www.ranker.com/list/most-kink-friendly-cities-and-areas-in-the-u-s-a-/kaylive. Magyarország jóval kisebb, mint az USA, de nálunk még a fővárosban sincs egyetlen állandó BDSM klub sem. Igaz ezek hiányát igyekszünk pótolni. Van az országnak a Luxuria, a kultikus Frusztráció Fétis Party,  a Risley-Elias Közösség által havonta megrendezésre kerülő BDSM Playpartyk. De egyetlen állandó BDSM Klubbunk sincs. Hogy miért? A gondolkodás szabadságát Rátok bízom. 

Szólj hozzá

sorozat buli Magyarország BDSM Klub Egyesült Államok