2017. nov 29.

Bevezetés a BDSM szexbe

írta: VoodooLove
Bevezetés a BDSM szexbe

Agykontoroll kezdőknek

Szerepeink és játszmáink elhagyása nem mindig könnyű! Ha ez sikerül, akkor a legteljesebb kitárulkozással elérhető a lelki és fizikai gyönyör kiteljesedése. A BDSM gyakorlata ezt kínálja nekünk.

1503923773334-1503595564238-bench-me.jpeg

A BDSM egyaránt történik szellemi, gondolati síkon, és megtapasztalt élmények szintjén.

A BDSM nemcsak a szexualitásról szól, ezen kívül még szertartások, játékok, lelki és testi gyakorlatok ősi rendszere is. A bennünk lévő legelemibb, legerőteljesebb késztetést, a szexuális energiát használja fel, hogy behatolhasson a spiritualitás világába. Ez a fajta spirituális energia az egyént dicsőíti. A benned rejlő belső hatalom kibontakozásáról, és annak tudatos használatáról szól.

ballet-boots-bondage-bdsm-slave-girls-enslaved-012.jpg

Sokan értelmezik úgy, hogy itt valamiféle, ősi és vad szexuális élményt élünk át. Én inkább azt mondanám, hogy a BDSM technikáinak gyakorlásával sok olyan készséget lehet elsajátítani, ami segíti saját magunk, a környezetünk, és partnerünk ismeretét. A BDSM fokozza a saját test ismeretét, a szexuális tudatosságot, az intimitást és a szexuális élvezetet. Ugyanakkor, akár orgazmus nélküli spirituális élményt is megtapasztalhatunk, ezáltal eggyé válhatunk a Mindenséggel.

tumblr_nqq79glg001uv9b3so1_500.gif

A továbbiakban pár kezdő lépést fogok bemutatni, ami elindíthat téged ezen az úton.

 

1. Teremtsd meg a megfelelő környezetet!

tumblr_nghg22dwsf1tkepk2o1_500.jpg

-Ezen a helyen képes lehetsz felfüggeszteni a racionális gondolkodást, eltávolodni a mindennapi gondoktól, nehézségektől és kizárni a gondolatokat!

-Ne legyen semmilyen ékszer rajtad, körülötted semmilyen személyes tárgy! Meglepő, hogy milyen felszabadító érzés pár óra a kütyüid nélkül!

-Gondoskodj a tárgyak megfelelő elhelyezéséről a szobában, képek, ajtók, ablakok, székek, kellékek.

-Szakítsd meg a napi rutinodat, és tudj lelassítani kicsit!


2. Lélegezz!

6a01156f371ca6970c01b7c80e25fb970b.jpg

 

Először is: hogy jön a légzés a BDSM-hez? Létezésünk alapeleme a légzés, ha ez elmarad, akkor elájulhatunk vagy meghalhatunk. Tehát igazából a légzés elég szorosan kapcsolódik a tudatunkhoz, a tudatossághoz.

A légzés energia. Minden egyes lélegzettel oxigént szívunk be, amely ellátja energiával sejtjeinket. Az emberi légzés teljesen automatikus. De mi történik, ha elkezdesz tudatosan odafigyelni a légzésedre, és megpróbálod szabályozni? Ezzel gyakorlatilag az energiát, a szexuális energiát is szabályozod.

Legközelebb figyeld meg partnered és a saját légzésedet is szeánsz közben! Érdekes dolgokat fogsz észrevenni!

Baszás közben elég gyakori, hogy ha valaki a lélegzetét hosszabb ideig bent tartja, majd gyorsan, nagy mennyiségben engedi ki. A légzés ilyenkor feszültté válik, majd nagyon hirtelen történik meg az elengedés. Ez a fajta légzés megakadályozza, hogy az energia megfelelő módon mozogjon a szervezetben.

photo-bondage-fetish-hardcore-rough-sex-gif-165718852.gif

Ahhoz, hogy szex közben képes legyél irányítani az energiád, meg kell tanulnod tudatosan lélegezni! Fontos, hogy a légzés teljes és relaxált legyen! Vegyél mély levegőt, és engedd, hogy szétáradjon a testedben, majd a kilégzést is ugyanilyen ütemben végezd el! Ha képes vagy teljes és befejezett légzéseket csinálni, akkor sokkal könnyebben leszel képes a mély, egész testet átható élmény elérésére.

Célszerű a szeánszot egy közös légzésgyakorlattal kezdeni.

3. Relaxálj!

meditation-in-chains-7215-bdsm_1.jpg

 

Ugyanúgy, ahogy a rossz légzés, az izomfeszültség is lassítja az energiaáramlást a testben. Itt is hasonló a helyzet: a szex közbeni izomfeszülés általában tudattalan mechanizmus. Ezt is tudatossá kell tenni, hogy az energia a legmegfelelőbben áramolhasson!

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden egyes izmot el kell lazítani, hiszen szükség van a test megtartására. Az a fontos, hogy csak a szükséges izmok feszüljenek meg!

Vegyük például azt a helyzetet, amikor a férfit úgy szopja le a nője, hogy az előtte térdel hátrakötött kézzel. Ez egy abszolút passzív helyzet a fogadó fél szempontjából, mégis előfordulhat, hogy megfeszítve tartja a láb vagy a fenék izmait, így ez megakadályozza a szexuális energia áramlását.

porngify.gif

Ha hagyod, hogy az adott pozícióhoz vagy szexuális aktushoz nem szükséges izmaid nyugodt helyzetben legyenek, az energia simán és könnyen fog áramlani a szervezetedben. Engedd, hogy az energia átjárjon, és eljusson a tested minden kis porcikájába!

4. Figyelj a jelenre!

A rohanó hétköznapok, mindennapos problémák és munkahelyi stressz mellett néha nehézséget okoz, hogy kikapcsoljunk, és csak a jelenre fókuszáljunk. Sokszor előfordul, hogy szeánsz közben is elkalandoznak a gondolataink, vagy érzéseink megakadályoznak abban, hogy teljes egészében átéljük az élményt.

tumblr_nzxt6zv3zo1uunxxjo1_400.gif

Ha az elméd máshol jár, csak "külső megfigyelőként" fogsz tudni részt venni, és így az élvezet is kevésbé lesz hatásos. Próbáld meg kizárni a gondolatokat, és csak magadra meg a partneredre koncentrálj!

Az energia oda áramlik, ahol a figyelem van. Ha át szeretnéd élni a teljes spirituális orgazmust, koncentrálj az egész testedre! Figyeld meg: hogyan reagál minden egyes porcikád az ütésekre!

bdsmlr-170-2nz0gykqrn1.gif

Ez természetesen nem a teljes kézikönyv a BDSM elsajátítására, csak pár alapelv, amelyet érdemes követni annak érdekében, hogy teljesebb, élvezetesebb szexuális élményben legyen részed. És bármiféle hasonlóság más írással kapcsolatban csupán csak a véletlen műve.

Szeretettel várok minden bizonytalan, és érdeklődő hölgyet, aki szívesen részt venne egy saját személyre szabott BDSM programon a nálam! Biztonságos, és igényes környezetben, maximális diszkréció mellett!

Üdvözlettel;
VoodooLove
a szadista



Ha bármilyen kérdésed van a bloggal kapcsolatban keress minket a nexusbdsm@gmail.com e-mail címen, vagy kövess minket Facebookon!


Szólj hozzá

szex képek meditáció parodia agykontroll szadista spirituális mazochista BDSM Tantra