2017. dec 09.

Lufik és Tűsarkak

írta: RisleyAddix
Lufik és Tűsarkak

Ma MasterElias barátomnál alszom. Otthon nincs televízióm, itt azonban a háttérben szokott menni (általában az Rtl Klub, vagy a Film+), Az Éjjel nappal Kutyapestben* nem először jelenik meg a huncut szexualitás. Mostanában nem egy ember használja a saját szexualitására a pejoratív, perverz kifejezést. Én maradok a pajkos, huncutnál, mert nem tudok ennél jobbat.

Tehát Kutyapest: az egyik fiatal Hölgyet elkísérte barátnőjét egy fotózásra, ahol tűsarkas lányok pukkasztottak ki lufikat, hegyes cipellőikkel. A lufik iránti fetisizmus - tudomásom szerint- viszonylag ritka, eredetéről semmit nem tudok. A választás igen érdekes. A loonereket (angol kifejezés a lufi fetisisztákra) sajnos a BDSM-fétis Közösség sok tagja is fura szemmel méregeti, kritizálja. "Az én fétisem normális fétis, a tiéd fura," mondják sokan. Úgy gondolom, hogy akik maguk is huncutok, és  mégis elítélnek másokat szexuális beállítottságuk miatta, azok még rosszabbak, mint azok a nem-huncut embertársaink, akik elítélnek bennünket. A Törzs leköpi saját tagjait, de elvárná az összes többi embertől, hogy fogadja el őket? Kanyarodjunk vissza a választás miértjére: miért pont a lufi fétis? Feltételezem, hogy valaki(k) a  Kutyapest szerkesztő stábjából otthon van a szexuális huncutságok világában, hiszen a lufi fetisizmus még a mi köreinkben sem túl ismert, miért pont ezt választaná egy szerkesztő?  Lehet, hogy valakitől hallott erről a jelenségről, vagy éppen sokáig keresett a neten, hogy mivel lehetne még több nézőt szerezni? Igen, lehet. Bár szerintem valószínűbb, hogy olyan ember(ek)ről lehet szó, aki(k) járatosak a Huncutságok Birodalmában. Tegyük fel, hogy igazam van. Miért nem valami más került a műsorba, most? Egy kis fenekelés, kötözés, lábimádat, vagy valami közismertebb jelenség? A válasz egyfelől az, hogy a Kutyapestben már többször megjelentek különféle pajkosságok: székhez kötözés, fenekelés, lábfétis (igaz ez egy kamu volt, egy lány megszivatása végett). A nézők ingerküszöbe magasan van, így valami újjal kellett előállnia a sorozat szerkesztőségének. Szép Hölgyek, magassarkúban, lufikat durrasztanak ki, ráadásul mindezt csupán a pénzért? Maga a műsor is azt sugallja, hogy ez csak üzlet, nem hogy perverzió, még szexuális huncutság sem merül fel itt.

 looner.jpg

 

 Az egyik lányt kritizálják is barátnői, hogy ő miért nem vállalta el a fotózást, hiszen csak a - tűsarkas- lábai látszottak volna a képeken; és a lufik. Ő azt válaszolta, hogy azért, mert párkapcsolatban van. Tehát egyedülállóként nincs ezzel baj, csak ha párkapcsolatunk van. Kőkemény kapitalizmus, amit az érzelmek felülírnak. Lenne ez egy tündérmesében, ám a következő rész előzetéséből már láthatjuk, hogy az ominózus hősszerelmes Donna Juanina, minimum 3 hónapos modell szerződést kap Németországba - hova máshova, hiszen mindenki tudja, hogy ott él a legtöbb huncut ember..

Összegezés

Egy feltehetően, meglehetősen okos és nézettségre éhes szerkesztői csapat, egy vagy több - lehetségesen- huncut taggal azt adja el a nézőknek, hogy nem gáz ha lufikat pukkasztgatsz, szexi csajként, tűsarkúban, de csak akkor ha ezt kizárólag a pénzért teszed. Semmi gondom a szex/erotika üzemággal, sőt nagyon fontosnak tartom a létezését (lásd Aquinói Szent Tamás[1] palotás-csatornás gondolatmenetét, vagy Bernard de Mandeville vonatkozó gondolatait a Méhek meséjében, valamint egy másik, későbbi művében[2]), ugyanakkor úgy beállítani a huncut szexualitást, hogy az csak akkor jó, ha kizárólag pénzért csináljuk, szerintem nem üdvözlendő. Virágozzék minden virág, durranjon minden lufi, de a huncut szexualitást ne csak aranyként legyünk képesek felfogni.

 

Főszerkesztőnk, VoodooLove  gyakran használ zenei aláfestést blogjaiban. Szóljon most az Abbától a Money Money Money:

Baloldali vénám és őseimnél fogva: Ha én gazdag lennék:

 

*Az átírás utalás a Schnauzer tematikára, nem a műsort minősíti.

 

[1] http://rizsporoshetkoznapok.blog.hu/2017/11/03/prostitucio_a_kozepkorban

[2] http://www.independent.co.uk/news/uk/this-britain/a-brief-history-of-brothels-5336946.html

Szólj hozzá

lufi fétis BDSM Közösség Abba Hofi Hegedűs a háztetőn Schnauzer Voodoolove