2017. dec 11.

VoodooLove Top 10

írta: VoodooLove
VoodooLove Top 10

10 dolog a szadista BDSM-ről.

1; A szadizmus nem BDSM, de a BDSM lehet szadista is. A fantáziánk pedig nem feltétlenül a valódi határainkat jelölik.

spanking-machine.jpg

2; A szadizmus lehet erőszakos, hazug, megtévesztő, álszent és gonosz. A BDSM-ben egy szadista negatív hatással közöl pozitív üzenetet.

c7npp3owwaehq1s.jpg

3; A távolság fenntartása két ember között lehet tudatos is, aminek célja van. A személyes auránkat az alárendeltnek és a dominánsnak is illik tiszteletben tartania. A közelség, az érintés és az intimitás lehet egy manipulatív eszköz is partnerünk kezében.

600x600xsardax_jpg_pagespeed_ic_bz-9yvtcbk.jpg

4; Ha az ego alul- vagy túlműködik, a szadista darabokra szedi azt, szembesít, és ezáltal lehetőségünk lesz újra felépítenünk magunkat.

0e10fd2db21665889e23cd4a3b5361a7.jpg

5; Azzal, hogy „kisebbnek” érzed magad, az megerősíthet. Rávilágíthat olyan pozitív tulajdonságaidra, amik eddig saját magad előtt rejtve maradtak. Például hogy a hétköznapi életben egy erős személyiség vagy.

8461517c55e88eadb54ea925bfe98fe5.jpg

6; Az önértékelési problémáidnak gyakran semmi alapja sincs. Azért vagy elégedetlen magaddal, mert mások elhitették veled, hogy valamiben kevés vagy (vagy több másoknál).

erotic-hypnotist-5.jpg

7; Ha a közelség, az érintés és az intimitás fojtogató érzéssel tölt el, a hiba nem biztos, hogy benned van. Hanem a partneredben, aki nem ismer, és nem tiszteli a személyes aurádat. Ezt egy dominánsnak illik felismernie az alárendeltjén.

snicks_proposal_inks.jpg

8; A depressziód gyakran nem valódi, mert annak komoly oka van. A fájdalom és a félelem hatására a felszabaduló hormonok hatással lehetnek az érzelmi állapotodra is. Amikor a hormonok szintje visszaáll a normálisra, tisztábban látod majd a valós okokat is.

tumblr_ozdnjdjhle1sq95fzo4_500.jpg

9; A mentális konfliktusaink egy más tudatállapotban történnek. Mindig, amikor ebbe a tudatállapotba kerül az alany, egyre jobban és jobban reagál majd a konfliktusra. Gyorsabban feldolgozza vagy tudatosítja magában, hogy a félelmei valami olyanból fakadnak, amik jelen pillanatban most nem is állnak fent, vagy már időben régebben történtek, vagy sosem fognak megtörténni. Vagy, hogy akár a félelme is csak egy illúzió volt.

kneeling_submissive_puzzle.jpg

10; Nem létezik sem jó, sem rossz. Az ember természetéből adódóan magában hordozza mindkét tulajdonságot. Ha a környezeted azt sugallja, hogy „rossz” vagy, ne magadat változtasd meg, hanem a környezetedet!

good-n-evil-die-cut-vinyl-decal-pv1119.png

Szólj hozzá

szex szadista intimitás mazochista érzelmi szadizmus