2018. ápr 26.

Másodlagos tényező?

írta: RisleyAddix
Másodlagos tényező?

"Limited edition, let's do some simple addition...

This is fucking awesome!" - Macklemore

https://www.youtube.com/watch?v=QK8mJJJvaes

Jellemzően egy havonta kerül megrendezésre, sokan szoktak lenni és jó a hangulat. Mi az? Szülői értekezlet.  Azt sajnos ritkábban tartják.

Komolyra fordítva a szót: számos emberrel találkozunk havonta az általunk szervezett BDSM bulikon. Ezeknek mindig egy fantázia nevet adunk a Nemzeti BDSM Mulatságtól a La Festa Kinkaverán át a Summer Love BDSM Partyig.  Mivel ez az egyetlen olyan BDSM rendezvény, ami szinte minden magyarok által használt BDSM fórumon elérhető a fetlife-tól az smpixien át az efetis.hu-ig, ezért sokan teljesen természetesnek veszik, hogy hozzánk minden hónapban le tudnak jönni.

Image result for secondary

-----

Tegnap beszélgettem egy fiatalemberrel telefonon, aki mondta, hogy nem akar megsérteni, de az általunk rendezett események csak másodlagosak, mert ugye a Pixie Party, az a menő. Nézzük a száraz tényeket: a Pixie Party negyedévente kerül megrendezésre és 100-120 ember szokott ott lenni. A mi eseményeink frekvenciájáról már szóltunk. Jelenleg átlagosan 75 fő szokott részt venni az általunk szervezett BDSM rendezvényeken, és az évente megrendezésre kerülő Magyar BDSM Konferenciát ehhez még nem számoltuk hozzá. Szeretem a Luxuriát, imádom a Frusztrációt, mindkettő szervezőivel jó a kapcsolatunk, de akárhogy is matekozunk... A végeredmény mindig egy irányba fog mutatni. Ugyanez lejátszható bármely másik hazai BDSM rendezvénnyel, rendezvény sorozattal, és a matek a mi javunkra fog billenni. De ami ritkán hozzáférhető, az alanyi jogon értékesebb. Ez amolyan pszichológiai huncutság, ezért szeretjük evolúciósan az édességet is, mert arra csak ritkán tudtak szert tenni őseink: 

" Ebből arra következtethetnénk, hogy mindannyian cukorfüggők vagyunk – csak van, aki meg tudja állni, míg mások a túlfogyasztás bűnébe esnek. Ez az elgondolás összhangban van az evolúciós pszichológia azon elképzelésével, miszerint a mai ember vonzódása a csokoládéhoz és a hamburgerhez abból ered, hogy a cukor és a zsír az evolúciós környezetben ritka és fontos táplálék lévén fogyasztásuk elengedhetetlen volt a túléléshez"

http://mipszi.hu/hir/110519-miert-sovargunk-annyira-edessegek-utan

Ugyan sokan mondanak jót és rosszat is az általunk szervezett eseményekről, a számok igazsága mellettünk kardoskodik. Évente több mint 800 megjelenés a rendezvényeinken. Ez a másodlagos tényező. 

 

 

Szólj hozzá

pszichológia édesség BDSM Matek Macklemore