2018. már 16.

Összegzés

írta: VoodooLove
Összegzés

Volt már szó oly sok mindenről ezen a blogon. A hipnózistól kezdve a politikáig, vagy akár a skizofréniáról.  RisleyAddix legutóbbi cikke is rávilágított, hogy érdemes a politikával foglalkozni. Különösképpen akkor, ha a BDSM közösséget politikailag is támadják. Erre nagyon jó példa a tavalyi BDSM Konferencia. Az egész online médiában kettő darab cikk jelenet meg az eseményről. Az egyik az Index kissé felkészületlen cikke, a másik a „Pesti srácok” egy blogján.

Idén megint lesz HunCon a „Nyugat  csodái” alcímmel. Ha esetleg idén is perverz, elmebeteg genderbűnözőknek néznének minket, ezúttal már meg is tudjuk védeni magunkat. Egy picit erről is szól a NEXUS BDSM oldala is. A cél az lenne, hogy többféle szemlélet és látásmód helyet kapjon az oldalon.

Egyik szerzőnket azzal vádolták, hogy csatlósommá vált. Erről szó sincs. Senki nem szól bele az itt megjelent tartalomba. Az itt megjelent írások egytől egyig egyéni gondolatok. Még akkor is, ha olykor egybefonódik a tartalom. Mégis egy egységes BDSM szemléletet közvetítve. Remélhetően még sok izgalmas és érdekes tartalommal büszkélkedhetünk a jövőben is, és egy picit segítünk elfogadtatni a kívülállókkal a BDSM-et is.


Idén is újra lesz Konferencia.

konfere.png

"Büszkén mutatjuk be Nektek a III. HunCon-t: A Nyugat Csodáit. Céljaink ugyanazok, mint eddig: minőségi BDSM oktatást, szórakozási lehetőséget biztosítani számotokra, valamint folyamatosan fejleszteni az eseményt. Ennek eredményeként idén a Konferencia egy hotelben kerül megrendezésre."




"Kelj fel keleti szél,
indulj nyugat felé,
vidd el sóhajtásom,
Magyar hazám felé."


Szólj hozzá

politika BDSM Közösség II. Magyar BDSM Konferencia