2018. már 29.

A számok, a számok, a számok angyalok.

írta: RisleyAddix
A számok, a számok, a számok angyalok.

Mostanában gyakran hasonlítom e tevékenységet és az elébem kerülő feladatok megoldását a politikusi munkához. Én is egy közösség javáért dolgozom, én is nemzetközi kapcsolatokat építek, ahogy állítólag ők is. 

Hasonlóság még a poltikusi és az én tevékenységemhez (többen csináljuk, de mások nevében nem nyilatkozom úgy, hogy nem tudom mit gondolnak ezekről a kérdésekről) a számok és azok kifacsarása, vagy éppen elhallgatása. Igaz a politikában általában maguk a résztvevők manipulálják a számokat, míg a mi esetünkben a konkurencia teszi ezt, vagy éppen hallgat el információkat rólunk. 

Természetesen mivel ez az írás nyilvános, ha valaki úgy gondolja, hogy igaztalan állítás van benne az kommentben ki tudja nyilvánítani a véleményét.

Image result for the christian the jew and the atheist walk into a bar, this should not be a joke

"Egy muszlim, egy zsidó, egy keresztény, egy buddhista és egy ateista bemennek egy coffee shopba... beszélgetnek, nevetnek kávéznak, barátságot kötnek; és ez nem egy vicc. Ez történik ha nem egy seggfej vagy."

A tavalyi Luxuria party utolsó fellépését úgy konferálták fel, hogy egy olyan páros fog előadni, akiket már számos BDSM bulin láthattunk. Az igazság ezzel szemben az, hogy az említett emberek legjobb tudomásom szerint a tavalyi Luxuria előtt, csak az általunk szervezett eseményeken léptek fel. Az információ hiánya vagy szándékos torzítása volt a felkonferálás ilyetén hiányossága mögött? Nem tudom.

No de haladjunk tovább. Szintén legjobb tudomásom szerint az általunk szervezett BDSM-Fétis események mozgatják meg a legtöbb embert Magyarországon a Közösségünkön belül. Tavaly nem vezettünk erről pontos adminisztrációt, de az objektív tájékoztatás és a minket befeketíteni igyekvők végett, tavaly december óta ezt a hiányosságunkat pótoltuk. Tavaly december és idén március közöt összesen 271-en voltunk az általunk szervezett eseményeken, míg az idei első negyedévben pedig 212-en. 

Természetesen nem vagyok jós, de négy éve kezdtem BDSM bulikat szervezni és az eseményeinken résztvevők átlagos létszáma folyamatosan emelkedik, ebből arra következtethetünk, hogy az idei év során nem kizárt, hogy elérjük a 80 fős átlag létszámot a bulijainkon, de lássunk egy konkrét példát:

Az első Magyar BDSM Konferencián alig voltunk többen, mint 100-an és kicsivel több mint 10 országból érkeztek résztvevők. A II. Magyar BDSM Konferencián már több, mint 160-an voltunk és 20 feletti országból voltak vendégeink és előadóink például Izraelből, Hollandiából, Szlovéniából még az Egyesült Államokból is!

Becsléseim szerint idén az eseményeinken résztvevők száma 900, de lehetséges, hogy 1.000 fölött lesz így érthető ha támadnak minket. Mielőtt pedig visítanánának páran, hogy csak a saját eseményeinket éltetem:

- A Pixie partyk rendszeres résztvevője vagyok, ahol nagyon jókat szoktam beszélgetni.

- A @Hellace által  havonta szervezett Munchokon is szinte minden alkalommal részt veszek 

- A Luxuriát is kedvelem, szoktam segíteni a promotálásában is. Eddig mindhárom Luxurián közreműködtem és nem csak a promózás terén; az első kettőn egy-egy Femdom bemutatóban, a harmadikon pedig egy BDSM esküvő ceremóniamestereként.

Fontosnak tartom a sokszínűséget. Viárgozzék minden virág vagy ahogy bölcs nagypapám szokta mondani előszeretettel: Varietas delectat (A változatosság gyönyörködtet). Ugyanakkor másokról valótlant állítani vagy éppen érdemeiket manipuláció érdekében elhallgatni számomra erkölcsileg elfogadhatatlan. Miről is beszélek?

Ismerőseim egy része előszeretettel állít be engem neonácinak, vagy éppen hungaristának, egy másik részük pedig szélső baloldalinak. Ha ezeket egymásból kivonjuk nagyjából megkapjuk a valóságot: magamat, ugyanis főként konzervatív-liberálisnak tartom, szociáldemokrata gondolatokkal. 

Miért fontos a politikai beállítottságom BDSM szempontból? A Magyar BDSM Konferenciát lehungaristázták és lenácizták többen, amiért a logónkban benne volt a magyar zászló, miközben mások előszeretettel élcelődnek zsidó származásomon. Utóbbihoz hozzászoktam, és az teljes mértékben igaz, hogy magyar-zsidó vagyok. Ezen a félmondaton érdemes elgondolkodni. 

Azok számára, akik pedig nem csak ítélkezni szeretnének, hanem megismerni is, mielőtt véleményt alakítanának ki rólam, linkelek pár politikához köthető tartalmat, amikkel részben egyetértek:

(Jobbik szimpatizáns videó, kiváló felvezetéssel)

( La Masrseillaise)

(Juhász Péter az Együtt elnökének kritikus beszéde az m1-n)

(A kétfarkúak állítanak görbetükröt a -magyar-politikának, szintén az m1-n)

Minden magyarországi BDSM és fétis buliszervezőnek jó munkát és kitartást kívánok a fairplay betartásával, a másik érdemeinek elismerésével, és hazugságok gyártásának mellőzésével.

Kellemes Húsvétot és Pészáchot, ki melyiket tartja. Az ateistáknak pedig egy nagyon jó, huncutságban gazdag hétvégét kívánok. 

 

Szólj hozzá

politika álhírek Hírek BDSM Közösség Magyar BDSM Konferencia