2018. ápr 23.

BDSM-ez, ne háborúzz!

írta: RisleyAddix
BDSM-ez, ne háborúzz!

A magyar lakosság egy jelentős része semmilyen idegen nyelvet nem beszél. Ez a réteg -is- szereti a minél ékesebb magyarra történő fordításokat. Nem tudom, hogy a BDSM szónak a magyarban van-e egyes szám második formájú imperatívusza, de mivel igyekszem tekintettel lenni minden olvasónkra, ezért  a "Make BDSM, not war" magyarítására törekedtem.

 

Image result for stopOlyan szép a kép háttere, hogy be kellett tennem  a cikkbe.

 

 

----

A magyar BDSM szcénában gyakori a BDSM rendezvény szervezők közti számonkérés: "Miért szerveztél rá az eseményemre?!" Van, amikor ez egy jogos felvetés -bizonyos megközelítésben-, van, amikor pedig nem az.

Lássunk néhány példát:

A Luxuria az ország legnagyobb fétis-BDSM partyja. Időpontja több hónappal előre tudható. Tavaly mégis akadt olyan, aki szándékosan a Luxuria napjára szervezett munchot. Ennek feltételezett oka(i)ról nem írok, mert csak feltételezéseim vannak, amiket nem tudok igazolni. Mindenki formáljon véleményt az esetről saját belátása szerint.

Februárban volt az V. (információim szerint bizonytalan időre az utolsó...) Római BDSM Konferencia. Az esemény ideje alatt került megrendezésre az La Festa Kinkavera, BDSM party is.  Itt is beszélhetünk rászervezésről, de természetesen csak vicc szintjén. :)

Az alábbi képernyőképet 2018. április 16-án, hétfőn készítettem.

Itt nem látszik, hogy mikor tettük ki a most szombati eseményünket az smpixie-re, de minimum pár nappal azelőtt fent volt itt, valamint a rejtett Facebook csoportunkban, az efetis.hu-n és a fetlife.com-on, mint a másik ugyanerre a napra meghirdetett esemény. Az eseményünkre a fent említett oldalakon eddig közel 90-en jelentkeztek.

Arról, hogy szándékos-e a rászervezés, csak feltételezéseim vannak. Természetesen, ha jóhiszemű akarok lenni azt mondhatnám, hogy pusztán matematikailag nézve mivel egyre több a hazai BDSM-fétis rendezvény, teljesen véletlenül került ugyanarra a napra a két esemény. Tisztában vagyok vele, hogy nem egyszerű időpontot egyeztetni a helyszínekkel. Ugyanakkor, ahogy a Luxuria esetében is, itt is vannak gyanúim a rászervezés lehetséges -személyeskedő-.okaival kapcsolatban.

---

Most szombaton kerül megrendezésre az országgyűlési választások utáni 2. nagy megmozdulás. A fenti esetekkel ellentétben itt nyilvánvaló a valós indíték: a BDSM bulik annyira aberrált, rendszerellenes történések, hogy ezekről el kell csábítani az embereket tüntetni, mert az még mindig jobb, mint az erkölcstelen züllés, ami bármely BDSM-fétis eseményen zajlik.

Így csak annyit tudok mondani az eseményünkre rászervező, szervezett tüntetést szervező kollégáknak: Stop Soros! A tüntetőknek üzenem: "Make BDSM, not war!"

Szólj hozzá

közélet fétis szervező szarkazmus Soros BDSM buli