2017. nov 25.

Szadomazochista depresszió

írta: VoodooLove
Szadomazochista depresszió

"A fájdalom endorfinokat szabadít fel, ez pedig eufóriát okozhat. A medencében van egy artéria, közös csípőartériának hívják, amely vérrel látja el a nemi szerveket, és feneket. Amikor az egyik rész vérellátása megnő, akkor a másiké is, ez pedig vérbőséget okoz. A félelem és a vágy is hasonlóan hat az agyra, és hasonló tüneteket okoz: a tenyér izzad, hevesebben ver a szív, a gyomor pedig háborogni kezd..."

"A fizikai fájdalom hatására endorfin és adrenalin termelődik, és amikor hormonok szintje vissza áll a normálisra, rendszerint szomorúság, és bizonytalanságérzés telepszik az emberre. Nem csak a behódolókra jellemző ez a megzuhanás, hanem a dominánsoknál is előfordul." -Jillian Keenan: Szex Shakespeare

smdepi.png

Megoldás lehet egy újabb dózis, amit mazochistaként meg lehet oldani magunknak is. Erre több módszer is alkalmas lehet. Pl; kapszaicin krém. De mit csinál a szadista, ha szeánsz után depresszióba zuhan, és nincs lehetősége újabb dózisra?

Egy kedves, hölgy ismerősöm azt mondja, hogy én pl; az online trollkodással tartom magam szinten, ami elég sok mindent megmagyarázhat. De ezen a ponton el is akadtam.

 

Szólj hozzá

depresszió fájdalom félelem endorfin adrenalin BDSM