2017. dec 13.

Pandával vagy Panda nélkül?

írta: VoodooLove
Pandával vagy Panda nélkül?

"Blogunk szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve. A műsorban csúnya szavak hangzanak el, megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánljuk!"

Nem tudom, hogy mi lehet a véletlensorozatok hátterében, ugyanis az elmúlt időszakban szaporodtak a véletlen találkozásaim a BDSM érdeklődésű emberekkel. Ennek egyik oka talán az lehet, hogy egyre többen vagyunk. Ezt fogadjuk el "alternatív ténynek" szerintem. És talán még az, hogy rengetegen vannak olyanok akikről nem tudunk semmit, mert csendben élik meg a szexuális életüket...



Két nő, mind a ketten hasonló munkát végeznek, és vezető pozícióban dolgoznak. Míg az egyik nyitottan jár a világban, és mint szolgáló lány van jelen a BDSM-ben, addig a másik pedig dominaként. Ő viszont már sokkal zárkózottabb, és nagyon keveset árul el a szexualitásáról másoknak. Csak azok előtt nyílik meg valamennyire akikkel jó kapcsolatot ápol, és már valamennyire bizalmasok egymással. Míg a szubmisszív lány szeret egyedül lenni, addig a domináns mindig valamilyen kapcsolatból éli meg a szexualitását. Az aktuális partnere előtt az mindig a legnagyobb titok marad, hogy nem mellesleg tökéletes szerető. Az eddigi kapcsolataiból szinte kivétel nélkül mindig kikacsintott. Akár éveken keresztül is képes volt párhuzamos kapcsolatokat menedzselni. Alkalmi partnerei között volt olyan akivel csak eljátszott, flörtölt, de konkrétan a szexre nem került sor, és volt olyan is amikor valakivel kifejezetten azért jött össze, hogy kúrjon egy jót. Van valamiféle szuper képessége a lánynak, mert a legforróbb pillanatban is képes leállítani azt a kiéhezett férfit, aki túl nagy vehemenciával akarja őt magáévá tenni. Ez a stílus nála nem játszik. Előfordult, hogy egyszerre több szeretőt is tartott, de nem mindnek adta oda magát. Volt olyan férfi aki előtt sosem vetkőzött meztelenre. Csak engedte neki, hogy simogassa Őt, csókolgassa a nyakát, esetleg megízlelhette a mellbimbóját. Tudta, hogy mire számíthat akkor ha lefekszik partnerével. Félt, hogy a férfi hoppon marad, és csak maszatolás lenne az együttlétükből. Ezért mindig mikor szükségét érezte, a kezével elégítette ki a pasast. A BDSM a külvilág számára nála tabu...

1782812_mr_mackey_principal_victoria_south_park_toon_bdsm.jpg

...Egy korombéli szubmisszív lány aki, gyakran megkapja, hogy nem is igazi szub. Ura mellett rendszeresen találkozik domináns férfiakkal. Csak, hogy ezek a férfiak nem tudnak arról az apró pici titokról, hogy minden találkozás aszerint a forgatókönyv szerint zajlik amit a kisasszony ura megálmodott. Ha pedig a hölgy eltérne a megbeszéltektől akkor kegyetlen büntetésekre számíthat otthon. Ez akár lehet az is, hogy ura megtagadja tőle a szexet. Így félő, hogy a lány újabb hibákat fog elkövetni, amiért természetesen megint valamilyen büntetéssel kell majd számolnia. Hogy a játék részleteibe, kit és milyen szinten avatják be, az csakis azon múlik, hogy hogyan ítélik meg az alkalmi dom tűrőképességét. Ha alacsony akkor viszonylag kevés információval látják el, ha magasabb akkor többel. Tehát lehetsz domináns, lehetsz szadista, de a mi szabályaink szerint fogsz játszani! Azt gondolom mondanom sem kell, hogy az alkalmi domok is a szexmentes BDSM kapcsolat keretein belül játszanak. Csak mint mondtam, vannak akik nincsenek beavatva és nem mindig tudják értelmezni a lány reakcióját. Ergo szar szub. Nem szub. Csak a szája jár. Nem tud semmit...usw. Pedig de! Kurva sokat tud az.

2.jpg

...egy switch lány, akit megkeres egy férfi szolga. Szeretne szolgálni neki, és jól elveretni magát. A lány bizonytalan a szadista énjében. Nincs még ilyen jellegű tapasztalata. Nem érti, hogy ez a férfinak miért lenne jó. Ő tudja magáról, hogy ha oda kell csapni akkor oda fog csapni. De az olyan lesz amit biztosan nem fog élvezni a partnere. Nem érti, hogy akkor mi üthetett abba a férfiba aki ilyet kér tőle. Hogy függ ez össze nála a szexualitással? Hogy működik ez? Teljesítem a vágyát azután szexelünk? Ahogy az Úrnő majd jónak látja.

 1782811_south_park_toon_bdsm_officer_barbrady.jpg

...Az én Drágaságom. Egy korombéli anyuka. Egy évig játszottunk aktívan. Indok, apu silány szexuális teljesítménye, és zéró szexuális tapasztalat. A kisasszony az utasítgatós, szájba köpős, seggbekúrós, káromkodva alázós, pofozós, fojtogatós, kurvának nevelős, ami aztán már tényleg nem esik jól, vonalon kívánta kiélni a vágyait. Végeredmény, apu agyhúgykövet kapott a lehetetlen időpontok miatt. Profi szub és ribanc. Én csak köcsögnek hívom. Ma már nincs köztünk szex, csak szóban alázom. És ha pofátlan, akkor nyakon baszom.

...Kétgyermekes mazochista Domina. "-Tudod, hogy szeretem a lovaglópálcát?" -ezzel a mondattal keresett meg engem néhány éve. Indok, apu silány szexuális teljesítménye. Több személyes találkozót követően, végighallgatva a történetét, úgy döntöttem inkább nem élnék a lehetőséggel. Ott és akkor én éreztem, hogy ez a Nő nem lesz képes engem kielégíteni. Balek pedig nem lennék. Abból egy is elég a családban.

1782807_chef_sheila_broflovski_south_park_toon_bdsm.jpg

...egy szubmisszív férfi, aki 10 évet élt le egy bántalmazó kapcsolatban egy switch nővel. Szubként a kötözős szexet preferálta párjával. Szakításuk után dominánsként ismerkedik, de a szubmisszív lányoktól leblokkol. Dominánsként pszichés potencia problémákkal kűzd. A talpraesett, tapasztalt lányok tudják oldani, de mégis a fiatal, tapasztalatlan, kezdő lányokban keresi a partnerét. Nem keres kapcsolatot, szexuális életét prostituáltakkal oldja meg. Dominában nem gondolkozik.

 1782815_gerald_broflovski_sheila_broflovski_south_park_toon_bdsm.jpg

...egy másik apu, másik Drágaságával folytatott eszmecserém kapcsán felvetődött, az impotencia. Belebotlott egy ipsébe aki szexmentesen szeretne játszani. Valami ilyesmi jutott az eszembe;

"Én is "szexmentes" ismerkedés híve vagyok, és impotens is, ha BDSM vonalon keresek partnert. Aztán majd azt én eldöntöm, hogy biztos jó ötlet megmártani a farkam egy idegen nőben. Szeretek tutira menni. A jó szex és a jó BDSM nem jár kéz a kézben. Az igazi persze az ha mind kettő stimmel. De neked szerintem pont nem kell elmagyarázni, hogy baszni nem csak az igazival szoktunk."

1523387_randy_marsh_sharon_marsh_south_park_toon_bdsm.jpg

...a szadista férfi, aki a cseppet sem mazochista, szolgalólánnyal játszik. A lány 2 éve nem szexelt már, a férfi pedig... nos ezt nem lehet tudni. Ez titok és tabu a lány előtt. Játékaik erősen szexuálisak, de konkrétan aktus nem történik. A lány az ura kérésére meztelenre vetkőzik előtte. Pontosan tudja, hogy ura mire képes, ha nem engedelmeskedik neki. És tisztában van azzal is, hogy a legtökéletesebb emberrel van dolga, aki csillapíthat szexuális éhségén. Tudja, hogy ura élvezi ha fájdalmat okozhat neki. A fájdalomtól, és a verbális agressziótól viszont retteg. Amikor ura arra kéri, hogy ereszkedjen négykézláb szívesen megteszi, de apró rezzenések jelzik a testén a fájdalom elleni tiltakozást. Ura viszont finoman paskolja csak a testét, hogy azt a lány még nedvesen élvezze. A fokozatosság elve szerint egy picit mindig tol a lány határain. Ha a lánynak sikerül bizonyítani a rátermettségét, ura megjutalmazza. Egy apró lépéssel közelebb kerülhet a vágyaihoz. Pl; ura megengedi neki, hogy leszopja a farkát.

south-park-bdsm-a.jpg

És végül egy idősebb Domináns nő, akivel telefonszámot cseréltünk. Emberi kapcsolatokról beszélgettünk, érintve a szexualitást. Volt néhány kiragadott példája a múltamból, amit szerinte mint hiba követtem el. Elmondtam neki, hogy igaza van, de nem ismeri, hogy mi járt akkor a fejemben. 20 percet beszélgettünk és kiderült, hogy ugyanannak a "titkos társaságnak" a tagjai vagyunk. Kimondatlanul is DS és SM volt a téma. A nő pontosan tudta, hogy miről beszélek, csak nem tetszett ahogy ezt teszem.

-Nincs kedved néha eljönni hozzám csak úgy beszélgetni? -kérdezte.
-Az a helyzet, hogy van nekem kivel megbeszélni a dolgaimat...
-Félre értesz, én nem pótlék akarok lenni. De vannak hasonló gondolataink.
-Akkor miért is ne! Ez így érdekel.
-Csak állapodjunk meg annyiban, ha esetleg volna is véleménykülönbség köztünk, akkor sem mondod nekem azt, hogy baszd meg! Szóval nincs káromkodás. Egy úriember legyen úriember. És te egy úriember vagy.

Még ha nem is érzem magam annak, tapasztaltabb emberektől szívesen fogadok el tanácsot, hogy egy kicsit úriember tudjak lenni, ha éppen a helyzet azt kívánja tőlem. Tényleg izgalmas ajánlat. És még szexelnem sem kell vele.
south-park-bdsm-c.jpg

Nazdarovje!

Szólj hozzá

internet szex szexualitás intimitás szubmisszív domináns South Park BDSM