2018. jan 14.

Képernyő, koppintás és képmutatás

írta: RisleyAddix
Képernyő, koppintás és képmutatás

Magyarországon a 2. generációs BDSM/Fétis buliszervezők közé tartozom. Az első generációiak a Frusztráció Fétis Party szervezőjét (@Betaville), a pixie partyk volt szervezőjét (Pixie) tartom, illetve mindenkit, aki az SM Kávézó fennállásáig tevékenykedett. Képmutatás lenne azt mondani, hogy én kezdtem el Magyarországon BDSM bulikat szervezni. Mindössze egy második generációs szervező vagyok, aki ráadásul fenntart egy fekete listát a nem kívánatos személyekről. Ez sajnos -tudtommal- más hazai BDSM/Fétis eseményekre nem jellemző. 

Képtalálat a következőre: „frusztráció fétis party”

Persze bizonyos mértékű képmutatás mindenkiben van, ne legyünk álszentek. Azonban a természetes mértékű képmutatás és a kereskedelmi -széles- képernyőjű képmutatást nem említeném egy lapon ezzel. Az utóbbi 1-2 évben viszonylag keveset foglalkoztam a magyar és a nemzetközi közügyekkel. 17 éves koromtól nagyjából 30-ig majdnem napi szinten voltam naprakész a hírekkel, azt hiszem, egy időre kiégtem ezen a téren. Az érdeklődésem azonban mostanában kezd visszatérni. Felfedeztem például, hogy egy volt egyetemi évfolyamtársam, Lukácsi Katalin (történész) a közügyileg inaktív időszakom alatt közszereplő lett:

Az ő egyik videója után a YouTube által felkínált MicsodaNők című műsor egyik adásába volt szerencsém belekukkantani. A részlet megtekintése után már tudatosan kerestem rá a műsorra, amiben Dér Heni (énekesnő) Stohl Luca (táncos, műsorvezető) és Cseke Katinka (színésznő) voltak Várkonyi Andrea vendégei.

Az természetes, hogy a televízióban van egy adagnyi megjátszás és képmutatás (volt alkalmam már televíziós vetélkedő(k)ben szerepelni), azonban itt számomra úgy tűnt, hogy a képmutatást nem mértékkel mérték. Minden résztvevőre ki volt osztva egy erőteljes szerep. Ez alól talán egyetlen kivétel volt: Szalai Tamás Dömötör, pszichológus. Akinek még a második nevét is véka alá rejtették. Feltételezhetően nem hangzott volna jól a ritkán használt, medvére (Dörmögő Dömötör) utaló utónév a képernyőn.

Lucácska folyamatosan a szigorú monogámiát képviselte olyan magas tűsarkúban, mint egy torony...persze ez csak önkifejezés (de mit fejez ki, az egóját? Vagy ahogy Napóleon -képmutatóan- kikiáltotta a magassarkúkról: a felsőbbrendűséget?) és ha őt megcsalnák, akkor bizony ő gondolkodás nélkül otthagyná a párját. Sőt, szerinte a barátja pornót sem néz, mert nincs rá szüksége. Valószínűleg nem is onanizál. 

 

Kapcsolódó kép

Peller Károly és Dér Heni. Ők nem egy pár, csak egy a NagyDuett-ben szerepeltek egy duóként...

 

Déri Heni Lucát "lehitlertitkárnőzte"... rideg, merev felfogása miatt, míg ő maga viszonylag szabados életfelfogásról tett tanúbizonyságot, bár nem annyira volt liberális, mint amennyire gondolhatnánk, hogy az. De a pénz miatt a legtöbb ember elkurvul.

Heavy rubber, könyék fölé érő kesztyű: "háromra mindenki meztelen", "leitatom anyuci pici fiát.", valamint "mindenki minket méreget". Ez utóbbi inkább a koppintás miatt lényeges. Vessük össze a dal szövegét és stílusát Will I Am és Britney Spears: Scream &Shout című számával "All eyes on us" "They are looking at us" = "Minden tekintet ránk szegeződik." "Minket néznek"

Nyilvánvaló, hogy nincs új a nap alatt. Lehet, hogy hatott rám a sok Nessaj videó. Tehát nyilván nincs új a nap alatt, de nyilvánvalóan lekoppintani valamit, úgy gondolom, hogy elég ciki. Még akkor is, ha a magyar verzió meglehetősen silányra sikeredett: "Kiszívjuk a véredet"!? "A mindenkit minket méreget"-re ennél vajon létezik jobb rím? 

 

Pár, gyors improvizatív parafrázis az eredetire:

Mindenkit minket méreget,

Heni szexin lépeget.

 

Mindenki minket méreget.

Csillognak az ékszerek.

 

Mindenki minket méreget.

Mondd mit nézel kisgyerek!?

 

Ezen a képen már valódi párjával láthatjuk Stohl "Angyalka" Lucát

 

Szólj hozzá

zene közélet buli Britney Spears BDSM Dér Heni