2018. feb 03.

Ez itt a reklám helye

írta: RisleyAddix
Ez itt a reklám helye

 Főszerkesztőnk és alapítónk, @VoodooLove többször javasolta nekem, hogy reklámozzam a BDSM eseményeinket itt, a Nexuson.  Ehhez nem igazán volt kedvem, vagyis inkább gyomrom idáig, mert etikátlannak éreztem. Ugyanakkor a piac nem egy etikus hely. Mármint a gazdasági értelemben vett piac, nem az, amit a Heroes of Might & Magic-ben marketplace-nek neveznek. Az eseményeinket 4 közösségi oldalon hirdetjük: a facebook-on (Nyilván!), az smpixie-n, a fetlife-on és az efetis.hu-n. Az előző bulinkon (Rooster BDSM Party, 2018.01.27) 74-en voltunk. Nemzetiségek tekintetében: oroszok, magyarok és egy bolgár úriember: @SilentTeddybear volt jelen. Aki másnap tartott egy bondage worksopot is. Ez kis hazánkban meglehetőse fontos, mert bár sokakat érdekel a kötözés, meglehetősen kevesen értenek hozzá jól. Így kötözés oktatás sem -igazán- létezik Magyarországon, ellentétben a szomszédos Romániával, ahol nemcsak a BDSM Közösség nagyobb, mint nálunk, hanem a kötözésnek is komoly kultúrája van. Egy kedves bartáom @MasterElias szerint: nem lenne szabad dicsérnem a románokat, vagy más szomszédos népeket, mert ezáltal csak magamra haragíthatok embereket. Ám ha megnézzük a magyar történelmet az országunk -bármilyen- tekintetben akkor tudott előrébb lépni igazán, amikor külföldről importált valamit: Szent István (Német-Római Császárság), Hunyadi Mátyás (Itália), Széchenyi István (Anglia).

A BDSM Konferencia ötletét Rómából vettem át.  Ha nem szól róla egy kedves ismerősöm lehet, hogy még évekig nem tudok róla, hogy léteznek a világon BDSM konferenciák.

Visszatérve a havonta tartott BDSM rendezvényeinkre. Mivel sok helyen hirdetjük az eseményeinket és nem minden felületet csekkol mindenki, ezért érthető, hogy sokan nem tudják, hogy hányan szoktunk lenni a bulijainkon (átlalában 65-en, de többször voltunk már közel 75-en is). 

Magyarországon nem csak politikai szinten van korlátozva az információ áramlása, de a BDSM kommunikáció is akadályoztatva van bizonyos helyeken. Ezért is éltem a főszerkesztőnk által biztosított lehetőséggel.

 

2017.12.16. - III. Főnix BDSM Party

@MasterElias és @Nicolm a III. Főnix BDSM Party-n (2017.12.16)

 

Akit érdekelnek az eseményeink, annak ajánlom figyelmébe az eddigi bulijainkról készült galériát!

https://efetis.hu/galeria/27-rs-bdsm-fetish-community/

 Ha szeretnél részt venni a következő eseményünkön, írj nekem bizalommal:

risleyaddix@gmail.com

vagy

https://www.facebook.com/dferencz 

 

Bár a Húsvét soron következő államilag elismert ünnep, mégis a Karácsonnyal lehet a legnagyobbat kaszálni:

https://www.youtube.com/watch?v=2i-lFPUCqAg 

 

Vásárolj még Risley-Elias jegyet, 

Bennünk él az igazi Kinky szeretet!

 

Szólj hozzá

buli BDSM Reklám Közösség