2018. ápr 21.

Jillian Keenan, egy "Suhanc" lány.

írta: VoodooLove
Jillian Keenan, egy "Suhanc" lány.

Jillian Keenan története nagyon izgalmas. Legfőképp azért, mert nagyon hasonlóan látja a BDSM világát mint én, remekül leírja, hogy 17 éves korától hogyan éli meg a fenekelés fetisizmusát. A lány mazochistának vallja magát, időnként, kivételes alkalmakkor behódoló típusú is tud lenni.

bilde.jpg

Tehát 17 éves korában Spanyolországban megismerkedett egy 24 éves John nevű sráccal és egy nagyon érdekes, kezdetben szexmentes BDSM kapcsolatban találta magát. Igencsak kellő részletességekkel leírja a lány a huncutkodásait Johnnal.

John szadista és nem egy dom. A kapcsolatban végig jelen van a kétely, bizonytalanság, és a félelem. Míg Jillian az interneten kutatja a szexualitását, addig John nem foglalkozik különösebben az identitásával. Kevés infót kapunk a múltjáról, és csak egy dolgot tudunk meg konkrétan: nem foghatja meg senki a nyakát, mert retteg attól, hogy megfullad. Ennek hátterében egy korábbi szörfbalesetből származó sokk húzódik meg.

 Jillian kezdetben egy olyan lány, aki behódoló típusú, de sosem érzi magát behódolónak és nem is viselkedik úgy. Szeret vitatkozni, panaszkodni, alkudozni, tárgyalni, és mindenféle olyan dolgot tesz, amit egy behódoló nem tehet. „Suhancnak„ nevezik azt az alávetettet, akinek sokkal szemtelenebb és támadóbb a játékstílusa.

Egy rögtönzött BDSM-es találkozón emlékszem egyszer „leswitchezték” a partnerem, mert valami olyat mondott nekem, amit nem kellett volna mondania. Normális esetben a „suhanckodás” nem egy szégyellnivaló dolog, mivel ez egy olyan más jellegű viselkedésmód, ami még jócskán spektrumon belül van. Máskülönben meg szadistaként voltam jelen az eseményen, az pedig már más kérdés, hogy "suhancommal" domináns is vagyok.

John és Jillian története inkább még csak két kamasz felfedező utazása, mint egy kimondottan igazi BDSM kapcsolat. Mégis Jillian ezen a ponton indul útjára a BDSM világába. Az alapvető probléma, hogy nincs igazi kommunikáció a páros között. Tehát a mélyebb beszélgetéseket kerülik. Általában John terel. Jillian egyszerűen csak fél beszélni a félelmeiről John előtt, de időként néha megnyílik. Szó esik még az esemény utáni depresszióról is, amivel nem tudnak még a fiatalok mit kezdeni.

A tavalyi Magyar BDSM Konferencián MasterDart azt tanácsolta, hogy lehetőleg személyesen végezzük az utógondoskodást, míg ScarletFoxx, a szadista lány, egy online verziót is felvázolt nekünk. Ráadásul harmadik személyt is bevonva az egészbe. Miért van szükség utógondoskodásra? Ez Jillian könyvéből is kiderül, hisz ő maga is ír a jelenségről.

"A fájdalom endorfinokat szabadít fel, ez pedig eufóriát okozhat. A medencében van egy artéria, közös csípőartériának hívják, amely vérrel látja el a nemi szerveket, és feneket. Amikor az egyik rész vérellátása megnő, akkor a másiké is, ez pedig vérbőséget okoz. A félelem és a vágy is hasonlóan hat az agyra, és hasonló tüneteket okoz: a tenyér izzad, hevesebben ver a szív, a gyomor pedig háborogni kezd..."

"A fizikai fájdalom hatására endorfin és adrenalin termelődik, és amikor hormonok szintje vissza áll a normálisra, rendszerint szomorúság, és bizonytalanságérzés telepszik az emberre. Nem csak a behódolókra jellemző ez a megzuhanás, hanem a dominánsoknál is előfordul."

Jillian Keenan: Szex, Shakespeare

https://bookline.hu/product/home.action?_v=_&id=295338&type=22

Megoldás lehet egy újabb dózis, amit mazochistaként meg lehet oldani magunknak is. Erre több módszer is alkalmas lehet. Pl.: kapszaicin krém.

Jillian látásmódjából még sokat tanulhat az ember, pl. kíváncsi arra, hogy milyen gondolatok zajlanak egy mazochista lány fejében. Nem olyan találkozás ez a szubkultúrával mint, mondjuk A szürke ötven árnyalatában, vagy a Nimfomániásban megismerkedhetünk. Sokkal életszerűbb és közelebbi.

-Na, az egy szadista! - vágja félbe a gondolatmenetemet egy beszűrődő hang a nyitott teraszajtón keresztül. Vajon miről beszélgetnek a játszótéren az anyukák? Érdekes módon amikor én járok arra a gyerekeimmel, sosem esik szó a szadistákról. Beteges elképzelés, hogy ott  is arról van szó?

Jillian kutatómunkájának köszönhetően egy egészen más képet kaphatunk a szadomazochizmusról. E-szerint a nézet szerint, a szadizmus és a mazochizmus, nem beteges szexualitás. Ha szeretne az ember jobban elmélyülni ebben a világban, nem elsősorban a pszichológiából ismerheti azt meg. Mert olykor magunkra vonatkoztatva, rémisztő dolgokat olvashatunk saját identitásunk kapcsán. Nagyon jó módszer az írás. Számos embert ismerek, aki írja a történetét. Csak ezt nem publikus formában teszi. Olykor kézzel írott naplókat vezetnek, vagy blogolnak.


                                                                      _______

Szerkesztőségünk megszavazott egy hetente jelentkező új rovatot "Ti küldtétek" címmel. Ide az általatok készített írások kerülnek majd kifejezetten BDSM tematikában. Az írásokat a következő e-mail címre küldhetitek be.

nexusbdsm@gmail.com

Máskülönben várunk észrevételeket és hozzászólásokat is. Akár személyre szabott kérdéseket is megválaszolunk az egész szerkesztőség nevében (@Voodoolove, @Lucifer91, @Kumiho, @EilrahC és @RisleyAddix).

Szólj hozzá

fájdalom szexualitás pszichológia fétis szadista dominancia bottom mazochista szubmisszív domináns BDSM